• Новини
  • EN ISO 3834-2:2005 Компетентност за Заварящо Производство

EN ISO 3834-2:2005 Компетентност за Заварящо Производство

EN ISO 3834-2:2005 Стандартът за заваръчна производствена компетентност е подготвен за определяне на подходящите условия за качество на заварените производители въз основа на метода на заваряване в стопилка.

 

EN ISO 3834-2:2005 се отнася само до качеството на продукта, което може да бъде повлияно от заваръчни и заваръчни процеси; Основните правила дават насоки за определяне на изискванията за качество, необходими за заваръчното производство както в заведенията, така и на място, както и способността за заваряване на производителя да произвежда при определеното качество.

 

Има методи за тестване на заварчици в организацията (включително аутсорсинг приложения) и за да се гарантира, че те са компетентни. Също така трябва да се дефинират инструкции или процедури за заваряване (WPS), за да се подобри повторяемостта. WPS трябва да бъде квалифициран. В обобщение, WPS трябва да се основава на WPQR (Квалификационен запис на процедурата за заваряване). В заваръчния цех, заваръчният служител или заваръчният координатор ще отговаря за заваряването, обучението и управлението на заварчиците. Координаторът на ресурси трябва да е компетентен.

 

Кой може да кандидатства

EN ISO 3834-2:2005 Заваръчното производство е подходящо за всички организации, независимо от мащаба, които желаят да управляват завареното производство и процеси на най-високо ниво и да го правят по начин, който е приет по целия свят.

 

Поради тази причина EN ISO 3834-2 е адаптивен и приложим стандарт за всяка производствена организация.

 

Предимства на EN ISO 3834-2:2005 Стандартен квалификационен стандарт за заварено производство за вашата организация

* Увеличава печалбата си,

* Увеличава конкурентоспособността,

* Подобрете качеството на продукта,

* Намалява разходите си,

* Предоставя продуктите си на потребителите по здравословен, надежден и екологичен начин,

* Доказва своя ангажимент за качество,

* И накрая;

Можете да използвате вашия сертификат за заварена производствена компетентност EN ISO 3834-2:2005, за да увеличите стойността и репутацията на вашата марка.

 

Кликнете тук за EN ISO 3834-2:2005 за сертифициране за квалификация за заварено производство.