Dëgjoni për Ju

Çdo pyetje, kërkesë, sugjerim dhe ankesë mund të përcillet në këtë fushë.

Certifikata Kërko

Ju mund ta përdorni këtë fushë për të kryer pyetjet e certifikatave.

Akreditimet dhe Anëtarësimet

Ju mund të përdorni akreditimet dhe anëtarësimet e kompanisë sonë nga kjo zonë.

Qasja e Autorizuar

Dokumentet tona aktuale për auditorët dhe komitetet janë në këtë fushë.

Pse KingCert

bar1

Pse të zgjidhni KingCert

KingCert është një organizëm certifikues evropian dhe është i akredituar nga IAS. IAS është në SHBA dhe anëtar i IAF dhe pjesë e marrëveshjes MLA. Në këtë rast, KingCert është zgjedhja ideale për të forcuar fuqinë tuaj dhe për të qenë gjithmonë një hap përpara pritshmërive tuaja, me sinergjinë që lind nga uniteti i fuqisë së dy kontinenteve më të rëndësishëm për tregtinë botërore.

Ekipi profesional

KingCert ka auditorë dhe staf zyre të cilët janë ekspertë dhe me përvojë në fushat e tyre, kanë menaxhuar qindra auditime dhe janë monitoruar/miratuar si nga KingCert ashtu edhe nga Organet e Akreditimit.

Cilësia e fundit

Përgatitja/përgatitja e KingCert dhe disa ofruesve të tjerë të shërbimeve për të hequr efektet e efekteve, personelin e lartë të kvalizuar, për të kryer punën që do të publikojë joprekjet.

Vlefshmëri e plotë ndërkombëtare

KingCert është akredituar nga IAS, me seli në SHBA, e cila është anëtare e IAF dhe pjesë e MLA.

Marrja e shpejtë e vendimeve

I gjithë stafi i KingCert (përfshirë komitetin e certifikimit) gjithmonë i konsideron nevojat e klientëve të tyre si prioritet. Në ditët e sotme, koha është pasuria më e rëndësishme.

Reth Nesh

bar

KingCert vazhdon shërbimet e tij duke marrë parasysh nevojat e të gjitha palëve përkatëse

Dëshironi të bashkoheni me ekipin tonë të auditimit?

Nëse dëshironi të merrni pjesë në ekipin e auditimit të KingCert, ju lutemi plotësoni formularin.

Disa Tona Nga

Klientë të Lumtur

bar

Pse duhet të zgjidhni KingCert, këtu janë komentet e disa prej klientëve tanë që preferuan shërbimet e KingCert

Lajmet

bar

Dëgjoni për Ju

bar

KingCert International Certification Ltd.
Tsarigradsko Shose Blvd. No:133
Bic Izot Fl.6., Office No:603, 1784
Sofia Bulgaria

+359 879 546 442

info@kingcert.com